B1 – Les parcs d’attraction en Suède

Gröna Lund, Liseberg, Skara sommarland … on a hâte d’y retourner !

✍️ Textes en suédois facile

Apprends le suédois avec nos textes en suédois facile, puis fais les exercices en bas de page pour tester tes connaissances. Lycka till ! (bonne chance)

G

röna Lund är Sveriges äldsta nöjespark som ligger ute på Djurgården i Stockholm. Här finns karuseller både för stora och små. Mysiga restauranger, chokladhjul och lotterier. På sommaren så har de uppträdande både med svenska och utländska artister.

First Aid Kit på Gröna Lund

Liseberg är en av nordens största nöjesparker som ligger i Göteborg. Här kan du åka deras senaste nyhet Valkyria som är Europas största dive coaster med ett drop på hela 50 meter. Här finns karuseller för alla åldrar och om du har tur kanske du möter de gröna kaninerna Kanne och Kanina.

Helix, den längsta och snabbaste berg- och dalbanan i Skandinavien

Skara sommarland är en stor vattenpark som ligger i Skara. Här finns 46 olika typer av attraktioner som till exempel Big Drop som är den största vågpoolen i Skandinavien eller Cobra en vattenrutschbana som får dig att känna dig viktlös. Du kan bo på Skara camping i en stuga eller tält och underhålla dig på kvällen med minigolf eller ta det lugnt på restaurangen i området.

Skara Sommarland

Exercices

les questions vont bientôt germerfrågorna kommer snart att blomma

fråga 1

As-tu aimé cet article ?

Note moyenne 5 / 5. Nombre de votes : 1

Sanna

Fondateur du site apprendrelesuedois.com

Följ oss

Vi älskar att träffa intressanta människor och få nya vänner.